Изјава на премиерот Заев по повод означување на почетокот на работите на кружните сообраќајни решенија кај Момин Поток

На 20.07 2021 година (вторник) од 11:00 часот кај Момин Поток, Скопје, премиерот Зоран Заев заедно со градоначалникот на град Скопје, Петре Шилегов и со градоначалникот на Општина Карпош, Стефан Богоев ќе има изјава за медиуми по повод означување на почетокот на работите на кружните сообраќајни решенија кај Момин Поток. 

Календар Влада: 
Вторник, Јули 20, 2021 - 11:00 to 12:00