Изјава на Претседателот на Владата на Република Северна Македонија по повод отворање на нова градинка во село Стајковци, Општина Гази Баба

Денеска, од 10:00 часот во с. Стајковци, Општина Гази Баба премиерот, Зоран Заев заедно со министерката за труд и социјална политика, Јагода Шахпаска и  градоначалникот на Општина Гази Баба, Борис Георгиевски ќе има изјава по повод отворање на новата градинка „Пеперутка".

Календар Влада: 
Вторник, Јули 27, 2021 - 10:00 to 11:00