Премиерот Заев на теренска посета и увид во состојбата со пожарите во беровско

Ве известуваме дека денеска, 8 август 2021 година, премиерот Зоран Заев е на теренска посета и увид во состојбата со пожарите во беровско.
 

Календар Влада: 
Недела, Август 8, 2021 - 00:00 to 23:45