Пренос во живо од свечената седница по повод 30 години јубилеј од Денот на независноста - 8 Септември

Денеска, 31 август 2021 година (вторник), со почеток во 12:30 часот, ќе се одржи свечена седница за одбележување на 8 Септември – Денот на независноста и јубилејот – 30 години независност на Република Северна Македонија.

По свечената седница по повод одбележувањето на Денот на независноста, Владата ќе ја одржи и редовната 103-та седница, на која ќе бидат разгледани повеќе точки од нејзината програма и од интерес на граѓаните.

За донесените одлуки и заклучоци од редовната Владина седница, јавноста ќе биде известена преку соопштение веднаш штом ќе биде завршена.

Календар Влада: 
Вторник, Август 31, 2021 - 12:30 to 13:30