Премиерот Заев ќе се обрати на трибина по повод 30 години независност

Денеска, 17.09.2021 година (петок) со почеток во 12:00 часот на иницијатива на претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев ќе се одржи трибина: Патот на (Северна) Македонија до независноста.

Покрај Премиерот на трибината ќе се обратат: Стојан Андов, Љубчо Георгиевски, Васил Тупурковски, Љубомир Фрчкоски, Ѓулистана Марковска, Насер Зибери, Џевдет Хајредини, Мухамед Халили, Денко Малески.
 

Календар Влада: 
Петок, Септември 17, 2021 - 12:00 to 13:00