Заедничка прес-конференција на заменик-претседателот на Владата Љупчо Николовски и министерот за информатичко општество и администрација Јетон Шаќири

Ве известуваме дека денеска, 23.09.2021 (четврток) со почеток во 12:30 часот, заедничка прес-конференција ќе одржат заменик-претседателот на Владата задолжен за борба против корупцијата и криминалот, одржлив развој и човечки ресурси, Љупчо Николовски и министерот за информатичко општество и администрација, Јетон Шаќири.
 

Календар Влада: 
Четврток, Септември 23, 2021 - 12:30 to 13:30