Изјава на премиерот Заев по повод новата академска година

Денеска, 01.10.2021 година (петок), во 11:30 часот, премиерот Зоран Заев ќе се обрати пред студентите и професорите на Природно-математичкиот факултет во Скопје по повод новата академска година и првиот академски час.
 
Присутни на настанот ќе бидат и министерката за образование и наука, Мила Царовска, ректорот на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј", проф. др. Никола Јанкуловски и деканот на Природно-математичкиот факултет, проф. др. Александар Скепаровски.

Календар Влада: 
Петок, Октомври 1, 2021 - 11:30 to 12:30