Премиерот Заев и министерот Хоџа ќе дадат изјава по повод акцијата за пошумување на опожарените површини во атарот на село Теново

Ве информираме дека на 03.10.2021 година (недела) во 10:30 часот, премиерот Зоран Заев и министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Арјанит Хоџа, ќе дадат изјави по повод акцијата за пошумување на опожарените површини во атарот на село Теново, Oпштина Брвеница. На настанот ќе бидат присутни и претставници од Јавното претпријатие „Национални шуми“.

Календар Влада: 
Недела, Октомври 3, 2021 - 10:30 to 11:30