Прес-конференција на премиерот Заев, министерот Маричиќ и судијата Нанев

Претседателот на Владата на Северна Македонија Зоран Заев, министерот за правда Бојан Маричиќ и претседателот на Основниот суд во Кавадарци Лазар Нанев, ќе одржат заедничка прес-конференција на 7.10.2021 година (четврток) во 12:00 часот.

Календар Влада: 
Четврток, Октомври 7, 2021 - 12:00 to 13:00