Владата ќе ја одржи 121-та седница

Владата на Република Северна Македонија, денеска, 25.11.2021 година (четврток) ќе ја одржи 121-та редовна седница.

За заклучоците и одлуките од седницата, којашто е предвидено да започне во 16:00 часот, јавноста ќе биде информирана со соопштение, веднаш по нејзиното завршување.

Календар Влада: 
Четврток, Ноември 25, 2021 - 16:00 to 17:00