Прес-конференција на министерката за труд и социјална политика Јагода Шахпаска

Денеска 30.11.2021 година (вторник) со почеток во 10:00 часот, прес-конференција ќе одржи министерката за труд и социјална политика, Јагода Шахпаска.

Календар Влада: 
Вторник, Ноември 30, 2021 - 10:00 to 11:00