Прес-конференција на министерката за култура Ирена Стефоска

На 01.12.2021 година (среда), со почеток во 11:00 часот, министерката за култура Ирена Стефоска ќе одржи прес-конференција.

Тема на прес-конференцијата е Предлог-буџетот на Министерството за култура за 2022 година.

Календар Влада: 
Среда, Декември 1, 2021 - 11:00 to 12:00