Прес-конференција на портпаролите на Владата, Душко Арсовски и Муамет Хоџа

Денеска, 1.12.2021 година (среда) со почеток во 14:00 часот, прес-конференција ќе одржат портпаролите на Владата, Душко Арсовски и Муамет Хоџа.

Календар Влада: 
Среда, Декември 1, 2021 - 14:00 to 15:00