Владина делегација ќе положи цвеќе на споменикот на Св. Климент Охридски пред Националната и универзитетска библиотека во Скопје, по повод празникот – 8 Декември

Денеска, 08.12.2021 година (среда) со почеток од 11:30 часот по повод 8 Декември - Св. Климент Охридски кај Националната и универзитетска библиотека, „Св. Климент Охридски" владина делегација составена од министерот за правда, Бојан Маричиќ, министерката за култура, Ирена Стефоска и заменик-министерот за транспорт и врски, Беким Реџепи ќе положи цвеќе и ќе оддаде почит.

Календар Влада: 
Среда, Декември 8, 2021 - 11:30 to 12:30