Прес-конференција на претседателот Вучиќ, премиерот Заев и премиерот Рама

Ве известуваме дека денеска во 13:00 часот, прес-конференција ќе одржат тројцата лидери на земјите членки на иницијативата „Отворен Балкан“, во живо од Тирана.

Календар Влада: 
Вторник, Декември 21, 2021 - 13:00 to 14:00