Прием на премиерот Ковачевски кај претседателот Пендаровски за претставување на новиот владин состав

Денеска, 17 јануари 2022 година (понеделник) претседателот Стево Пендаровски ќе ги прими претседателот на Владата, Димитар Ковачевски и членовите на Владата.

Календар Влада: 
Понеделник, Јануари 17, 2022 - 13:00 to 14:00