Владата ќе ја одржи третата седница

Владата на Република Северна Македонија, денеска, 18.01.2022 година (вторник) ќе ја одржи третата редовна седница.

За заклучоците и одлуките од седницата, којашто е предвидено да започне во 16:30 часот, јавноста ќе биде информирана со соопштение, веднаш по нејзиното завршување.
 

Календар Влада: 
Вторник, Јануари 18, 2022 - 16:30 to 17:30