Прес-конференција на министерката за култура Бисера Костадиновска-Стојчевска

Денеска, со почеток во 13:00 часот, министерката за култура Бисера Костадиновска-Стојчевска ќе одржи прес-конференција.

Тема на прес-конференцијата е: Резултати од „Годишните конкурси за финансирање проекти од национален интерес по одделни области и активности од културата за 2022 година“

Календар Влада: 
Среда, Февруари 16, 2022 - 13:00 to 14:00