Премиерот Димитар Ковачевски и министерката Тренчевска во посета на компанијата „Текспорт“

Денеска со почеток во 12:00 часот, премиерот Димитар Ковачевски, заедно со министерката за труд и социјална политика Јованка Тренчевска, ќе ја посетат компанијата „Текспорт“.
 

Календар Влада: 
Среда, Февруари 16, 2022 - 12:00 to 13:00