Премиерот Ковачевски на увид во работите на делницата Крупиште - Кочани од новиот експресен пат Штип - Кочани

На 21 февруари 2022 (понеделник) во 11:00 часот премиерот Димитар Ковачевски заедно со министерот за транспорт и врски, Благој Бочварски и директорот на Јавното претпријатие за државни патишта, Ејуп Рустеми ќе направат увид во работите на делницата Крупиште - Кочани од новиот експресен пат Штип - Кочани. 

Календар Влада: 
Понеделник, Февруари 21, 2022 - 11:00 to 12:00