Прес-конференција на портпаролите на Владата, Душко Арсовски и Муамет Хоџа

На 23.3.2022 година (среда) со почеток во 12:30 часот, прес-конференција ќе одржат портпаролите на Владата, Душко Арсовски и Муамет Хоџа.
 

Календар Влада: 
Среда, Март 23, 2022 - 12:30 to 13:00