Премиерот Ковачевски во посета на браната Конско во Гевгелија

Денеска, 4 мај 2022 година (среда) со почеток во 11:00 часот, премиерот Димитар Ковачевски ќе ја посети браната Конско каде во тек се градежни работи.

Календар Влада: 
Среда, Мај 4, 2022 - 11:00 to 12:00