Премиерот Ковачевски на средба со владината коалиција

Денеска, 19 јуни 2022 година (недела) претседателот на Владата на Република Северна Македонија Димитар Ковачевски ќе има средба со лидерите од владината коалиција.

Средбата ќе се одржи во 13:00 часот во свечена сала, во Владата на Република Северна Македонија.

Календар Влада: 
Недела, Јуни 19, 2022 - 13:00 to 14:00