Прес-конференција на премиерот Димитар Ковачевски

Денеска 1.07.2022 година, во 13:30 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија Димитар Ковачевски, ќе одржи прес-конференција во Медија центарот на Владата на Република Северна Македонија, на која ќе присуствуваат и членовите на владината коалиција.

Календар Влада: 
Петок, Јули 1, 2022 - 13:30 to 14:00