Прес-конференција на вицепремиерот Маричиќ и министрите за Европа на Финска и Ирска

Денеска, 4.7.2022 година (понеделник) со почеток во 15:10 часот, прес-конференција ќе одржи заменик-претседателот на Владата задолжен за европски прашања Бојан Маричиќ, со ирскиот министер за европски прашања Томас Бирн и со министерката за европски прашања на Република Финска Тити Тупураинен.

Календар Влада: 
Понеделник, Јули 4, 2022 - 15:15 to 16:00