Прес-конференција на вицепремиерот Маричиќ и германскиот специјален претставник за Западен Балкан Сарацин

Денеска, 06.07.2022 година (среда) со почеток во 10:10 часот, прес-конференција ќе одржи заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Бојан Маричиќ, со германскиот специјален претставник за Западен Балкан, Сарацин.

Календар Влада: 
Среда, Јули 6, 2022 - 10:15 to 11:00