Обраќање на премиерот Ковачевски на пленарна седница во Собранието на Република Северна Македонија

Денеска, 14.07.2022 (четврток) претседателот на Владата на Република Северна Македонија Димитар Ковачевски, ќе има свое обраќање на 81-та пленарна седница на Собранието на Република Северна Македонија, на чиј што дневен ред е точката  „Информација за содржината на Предлог преговарачката рамка за пристапните преговори на Република Северна Македонија со Европската Унија, предложена од страна на Претседателството на Франција со Советот на Европската Унија на 30 јуни 2022 година“.

Календар Влада: 
Четврток, Јули 14, 2022 - 00:00 to 23:45