Премиерот Ковачевски ќе се обрати на настан по повод потпишување на договори за изградба на пруга, прва и втора фаза на Коридор 8 и реконструкција на пруга на Коридор 10

На 20 јули 2022 година (среда) од 11:00 часот, премиерот Димитар Ковачевски ќе присуствува и ќе се обрати на настан по повод потпишување на договори за изградба на пруга, прва и втора фаза на Коридор 8 и реконструкција на пруга на Коридор 10. 

Настанот ќе се случува во Свечената сала на Владата на Република Северна Македонија.

Календар Влада: 
Среда, Јули 20, 2022 - 11:00 to 12:00