Прес-конференција на преретседателот на Владата, Димитар Ковачевски и вицепремиерот задолжен за европски прашања, Бојан Маричиќ

Денеска, 05.09.2022 (понеделник) со почеток во 12:00 часот, прес-конференција ќе одржи претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски заедно со заменик-претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Бојан Маричиќ.

Календар Влада: 
Понеделник, Септември 5, 2022 - 12:00 to 13:00