Владата ќе ја одржи 79-та седница

Владата на Република Северна Македонија, денеска, 6.9.2022 година (вторник) ќе ја одржи 79-та редовна седница, на која согласно своите надлежности ќе разгледува повеќе точки од својата програма за работа и од интерес на граѓаните.

За заклучоците и одлуките од денешната владина седница, којашто е предвидено да започне во 14:00 часот, јавноста ќе биде информирана со соопштение.

Календар Влада: 
Вторник, Септември 6, 2022 - 14:00 to 15:00