Премиерот Ковачевски и министерот Нуредини ќе одржат прес-конференција по јавно отворање на понуди за доделување концесии за Црна Река

На 7 септември 2022 година (среда) со почеток во 13:30 часот, премиерот Димитар Ковачевски и министерот за животна средина и просторно планирање Насер Нуредини ќе присуствуваат на јавно отворање на понудите од тендерот за доделување концесија за користење на водата на Црна Река, по што ќе следат нивни обраќања и можност за поставување на новинарски прашања.
 

Календар Влада: 
Среда, Септември 7, 2022 - 13:30 to 14:30