Прес-конференција на портпаролите на Владата и соработникот за енергетика Андонов

Денеска, 28.09.2022 година (среда) со почеток во 13:30 часот, прес-конференција ќе одржат портпаролите на Владата, Душко Арсовски и Муамет Хоџа и Виктор Андонов, соработник за енергетика во Канцеларијата на претседателот на Владата на Република Северна Македонија.

Календар Влада: 
Среда, Септември 28, 2022 - 13:30 to 14:30