Прес-конференција на премиерот Ковачевски

На 28.09.2022 година (среда) во 21:15 часот претседтелот на Владата на Република Северна Македонија Димитар Ковачевски ќе одржи прес-конференција во Медија центарот на Владата.
 

Календар Влада: 
Среда, Септември 28, 2022 - 21:15 to 21:45