Редовна 86-та седница на Владата

Владата на Република Северна Македонија денеска, 04.10.2022 година (вторник), ќе одржи редовна, 86-та седница.

На дневен ред на седницата се точки од програмата за работа на Владата и владините институции и органи, коишто, согласно надлежностите на Владата, ќе бидат разгледани и за заклучоците и одлуките, јавноста ќе биде информирана.

Календар Влада: 
Вторник, Октомври 4, 2022 - 12:00 to 13:00