Прес-конференција на премиерот Ковачевски

На 09.10.2022 (недела) во 13:30 часот, во Медија центарот на Владата, претседателот на Владата на Република Северна Македонија Димитар Ковачевски ќе одржи прес-конференција.

Календар Влада: 
Недела, Октомври 9, 2022 - 13:30 to 14:30