Премиерот Ковачевски ќе се сретне со државната секретарка за Европа на Француската Република Лоранс Бун по што ќе одржат заедничка прес-конференција

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Димитар Ковачевски на 16.11.2022 година (среда) ќе се сретне со државната секретарка за Европа на Француската Република, Лоранс Бун.

По состанокот, во Медија центарот на Владата со почеток во 10:35 часот, премиерот Ковачевски и државната секретарка за Европа на Француската Република Лоранс Бун ќе одржат заедничка прес-конференција.

Календар Влада: 
Среда, Ноември 16, 2022 - 10:30 to 11:30