Премиерот Ковачевски во посета на Струга и Охрид

На 19.11.2022 година (сабота), премиерот Димитар Ковачевски ќе биде во посета на Струга и Охрид.

Премиерот Ковачевски во 12:55 часот ќе ја посети фабриката „Подгорка” во Струга кадешто е предвидена изјава за медиуми со новинарски прашања. Со почеток во 14:05 часот, премиерот Ковачевски ќе продолжи со посета на фабриката „Органска буковка ДОО“ во Охрид.

Календар Влада: 
Сабота, Ноември 19, 2022 - 00:00 to 23:45