Прес-конференција на соработникот за енергетика Виктор Андонов

Денеска, 10.12.2022 година (сабота) со почеток во 11:00 часот прес-конференција ќе одржи соработникот за енергетика во Канцеларијата на Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Виктор Андонов на која ќе информира за енергетската состојба.

Календар Влада: 
Сабота, Декември 10, 2022 - 11:00 to 11:30