Прес-конференција во врска со проектот „Центар за дијаспора“ на локално ниво

На 21.12.2022 година (среда), министерот задолжен за дијаспора, д-р. Џемаил Чупи и министерот за информатичко општество и администрација, Адмирим Алити ќе одржат прес-конференција во врска со проектот „Центар за дијаспора“ на локално ниво.

Календар Влада: 
Среда, Декември 21, 2022 - 14:30 to 15:30