Премиерот Ковачевски и директорот на ТИРЗ Деспотовски ќе информираат за првата нова инвестиција во 2023 и за резултатите во зоните

Денеска,13.1.2023 година (петок) во 10:30 часот, премиерот Димитар Ковачевски заедно со директорот на Дирекцијата за Технолошки-индустриски развојни зони ќе информираат за резултатите од годината што измина во Технолошко-индустриските развојни зони, како и за првата нова инвестиција во 2023 година.

Календар Влада: 
Петок, Јануари 13, 2023 - 10:30 to 11:30