Прес-конференција на портпаролот на Владата, Арсовски и соработникот за енергетика Андонов

Денеска, 16.02.2023 година (четврток) со почеток во 12:30 часот, прес-конференција ќе одржат портпаролот на Владата, Душко Арсовски и Виктор Андонов, соработник за енергетика во Канцеларијата на претседателот на Владата на Република Северна Македонија.

Пренос во живо:

Прес-конференција на македонски јазик

Прес-конференција на албански јазик

 

Календар Влада: 
Четврток, Февруари 16, 2023 - 12:30 to 13:30