Вицепремиерот Битиќи на доделувањето на 175 стипендии за студенти на додипломски студии во организација на фондацијата „Албиз“

Денеска, 21.02.2023 година (вторник), заменик-претседателот на Владата на Република Северна Македонија задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции, Фатмир Битиќи ќе се обрати на настан по повод доделување на 175 стипендии за студенти на додипломски студии во организација на фондацијата „Албиз“.

Настанот ќе се одржи во Филхармонија со почеток во 19:00 часот.

Календар Влада: 
Вторник, Февруари 21, 2023 - 19:00 to 20:00