Прес-конференција на соработникот за енергетика Андонов

Денеска, 09.03.2023 година (четврток) со почеток во 13:30 часот прес-конференција ќе одржи соработникот за енергетика во Канцеларијата на претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Виктор Андонов на која ќе информира за енергетската состојба.

Прес-конференцијата на македонски јазик
Прес-конференцијата на албански јазик

Календар Влада: 
Четврток, Март 9, 2023 - 13:30 to 14:30