Прес-конференција на премиерот Ковачевски и министерот за економија Бектеши

На ден 10.03.2023 година (петок), во 10:30 часот, во Медија центарот на Владата, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски заедно со министерот за економија, Крешник Бектеши ќе одржат прес-конференција. 

Тема на прес-конференцијата ќе бидат најновите одлуки на Владата на Република Северна Македонија.

Прес-конференцијата можете да ја проследите и во живо на следните линкови:

Прес-конференција на премиерот Ковачевски и министерот за економија, Бектеши

Konferencë për shtyp e kryeministrit Kovaçevski dhe ministrit të ekonomisë, Bekteshi

 

Календар Влада: 
Петок, Март 10, 2023 - 10:30 to 11:30