Битиќи во посета на „Глас Флекс“, во склоп на ТИРЗ- Тетово

На 16.03.2023 година (четврток), заменик- претседателот на Владата на Република Северна Македонија задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции, Фатмир Битиќи, ќе ја посети компанијата за производство на стакло „Глас Флекс“ која работи во склоп на ТИРЗ- Тетово.

По завршувањето на состанокот, вицепремиерот Битиќи ќе даде изјава за медиуми, со почеток во 12:00 часот пред Дирекцијата на ТИРЗ.

 

Календар Влада: 
Четврток, Март 16, 2023 - 12:00 to 13:00