Промоција на новата кредитна линија за дигитализација и дигитална трансформација за компаниите

На 23.03.2023 година (четврток) во 10:30 часот, во Медија центарот на Владата, премиерот Димитар Ковачевски, заедно со Амбасадорката на Швајцарија Вероник Улман Марти и со директорот на Развојна Банка, Кире Наумов ќе ја промовираат новата кредитна линија за дигитализација и дигитална трансформација за компаниите.

Прес-конференцијата можете да ја проследите и во живо на следните линкови:

Прес-конференцијата на македонски јазик
Прес-конференцијата на албански јазик
Прес-конференцијата на англиски јазик

Календар Влада: 
Четврток, Март 23, 2023 - 10:30 to 11:30