Прес-конференција на премиерот Ковачевски и министерот Бочварски

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Димитар Ковачевски, заедно со министерот за транспорт и врски Благој Бочварски на 13.04.2023 година (четврток), со почеток во 11:00 часот, во Медија центар ќе одржи прес-конференција за воведувањето на нови авиолинии од двата аеродроми, меѓународниот аеродром Скопје и аеродромот Св. Апостол Павле во Охрид.

Календар Влада: 
Четврток, Април 13, 2023 - 11:00 to 12:00