Прес-конференција на министерот за економија Крешник Бектеши

Денес, 20.04.2023 година (четврток), со почеток во 11:00 часот, прес-конференција ќе одржи министерот за економија Крешник Бектеши.
 
Прес-конференцијата на македонски јазик
Прес-конференцијата на албански јазик 

Календар Влада: 
Четврток, Април 20, 2023 - 11:00 to 12:00