Битиќи со свое обраќање на отварањето на Бизнис форумот „Северна Македонија- Финска“

Денеска 17.05.2023 година (среда), заменик-претседателот на Владата на Република Северна Македонија, задолжен за економски прашања, координација со економските ресори и инвестиции, Фатмир Битиќи, ќе има свое обраќање на отварањето на Бизнис форумот „Северна Македонија- Финска“ со кој се одбележува јубилејот 30 години дипломатски односи меѓу Северна Македонија и Финска.

Предвидени се изјави за медиуми пред почетокот на форумот, во 11:45 часот.

Календар Влада: 
Среда, Мај 17, 2023 - 11:45 to 13:00