Премиерот Ковачевски ќе ја посети компанијата Алма М

Денеска, 25.09.2023 година (понеделник) во 12:00 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски заедно со министерот за економија, Крешник Бектеши и в.д. директорот на Државен пазарен инспекторат, Горан Трајковски ќе ја посетат компанијата Алма М, во Визбегово.

Календар Влада: 
Понеделник, Септември 25, 2023 - 12:00 to 13:00